Skip to main content

MOLECULAR COCKTAILS

Как работата в екип при приготвянето на коктейли може да подобри комуникацията и креативността ви, особено когато експериментирате с молекулярната гастрономия?

Ниво на активност: Ниско
Размер на група: 50-150
Продължителност: 1-2 часа
Място на провеждане: И двете
Размер на отборите: 7-12
Сезон: Целогодишно

Още за програмата

Кулинарен тиймбилдинг „MOLECULAR COCKTAILS“

Програмата предлага интерактивно и креативно барманско предизвикателство, в което участниците усвояват три различни техники за приготвяне на коктейли. Разделени на екипи, те преминават през работните си места, където създават  коктейл – „Молекула“, който изисква прилагане на молекулярна гастрономия за създаване на ароматни перли, които разделят вкусовете. Крайният резултат е дегустация и оценка на коктейлите по различни критерии, а най-добрите екипи получават награди.

OUTCOMES:
Boosted Creativity & Innovation
Relationship Building & Networking
Fun & Engaging Interaction
Collaborative

 

'); printWindow.document.close(); printWindow.focus(); });